Les Hores Decisives

Web-sèrie documental que tracta sobre el final del “Procés” sigui quin sigui aquest final, amb la intervenció de tots els protagonistes: tant polítics de tots els colors, com la gent del carrer en la seva diversitat d’opinions i pensament.

“Les Hores Decisives” vol fer reflexionar, contrastar opinions, i documentar tot el que passi en els pròxims mesos, setmanes, dies i hores apassionants que tenim per endavant, abans de la seva resolució definitiva. Una resolució que justament per la seva incertesa, mereix una anàlisi complert per esbrinar tots els possibles desenllaços que es dibuixen.

Serà caixa o faixa, sí o no, votar o no votar, ser o no ser. En aquesta hora hamletiana de Catalunya, volem que “Les Hores Decisives” sigui un mirall de les nostres aspiracions, inquietuds, desitjos, neguits, eufòries i tristeses col·lectives, un calidoscopi de la nostra diversitat política i intel·lectual, la que correspon a un país davant del seu propi jeroglífic, la resolució del qual marcarà per sempre més el seu futur.

Som conscients que ens hi juguem molt. Hi ha en joc sentiments, economia, seny, rauxa, història, legalitat, legitimitat, romanticisme i política, molta política, i per això ens hi posem, perquè res ens està donat, tot depèn de nosaltres. I en el nostre cas, com a cineastes, volem dir-hi la nostra, amb tots i cada un dels episodis que formaran part de “Les Hores Decisives”.

www.leshoresdecisives.com